Przepis na : śniadanie
Pomysł na mięso z rosołu – pasta kanapkowa Czy zdarza ci się patrzeć na pozostałe po niedzielnym obiedzie mięso z rosołu i zastanawiać się, co z nim zrobić? Ja często robię z niego nadzienie do pierogów . Robię też właśnie tą pastę z mięsa z rosołu, która sprawdza się super na kanapki, do wrapów czy do naleśników a przy tym jest bardzo prosta do przygotowania. Sekret tkwi w połączeniu delikatnego, rozpadającego się mięsa z warzywami, które zdążyły nasiąknąć aromatem bulionu, oraz w kilku prostych dodatka... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...