Przepis na : śniadanie
Jak upiec schab żeby był soczysty i miękki Schab wieprzowy to ten rodzaj mięsa, który chyba najczęściej wybieramy na nasze stoły i na co dzień i od święta. Świetnie smakuje i na ciepło i na zimno, więc przygotowujemy go i jako danie obiadowe, danie główne i jako przystawkę na półmisek wędlin. Najczęściej ze schabu przygotowujemy chyba bardzo popularne kotlety schabowe, jednak jeśli o wędlinę chodzi to prym wiedzie tu schab pieczony. Schab to mięso chude, które niestety przy nieodpowiedniej obróbce traci swoje walory... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...