Przepis na : śniadanie
Czekoladowe batoniki owsiane z amarantusem bez pieczenia. Robi się je w kilka chwil, z kilku prostych składników! Są wegańskie, smaczne i zdrowe. Świetnie sprawdzą się na deser, ale również jako energetyczna przekąska po treningu, w trakcie nauki, przy spadku energii. Do ich przygotowania użyłam mieszanki płatków owsianych oraz z dawnych odmian pszenicy. Wzbogaciłam tez je w amarantus ekspandowany, który ma moc dobroczynnych dla naszego zdrowia właściwości. PRZEPIS NA CZEKOLADOWE BATONIKI OWSIANE Z AMARANTUS... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...