Pieczarki faszerowane pasztetem na gniazdkach szpinakowo-makaronowych

Pieczarki faszerowane pasztetem na gniazdkach szpinakowo-makaronowych

Pieczarki faszerowane pasztetem na gniazdkach szpinakowo-makaronowych

Danie, które smakuje jeszcze lepiej niż wygląda. Może wydaję się skomplikowane, ale robi się je niemal błyskawicznie. Całość wspaniale komponuje się ze sobą. Pieczarki faszerowane pasztetem, zapiekane pod serową kołderką, podawane na makaronowych gniazdkach i szpinak... Niebo w buzi. Polecam, bo warto spróbować ;) Ps. Zajrzyjcie - http://profi.com.pl/ Składniki: 1 opakowanie pasztetu Wielkopolskiego drobiowego z czosnkiem PROFI 10 świeżych, dużych pieczarek 75 g żółtego sera 1 łyżka oleju kokosowego 2 ząbki c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowa cukiernia Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.