Brownie (z olejem rzepakowym) w pucharkach z truskawkami i bitą śmietaną

Brownie (z olejem rzepakowym) w pucharkach z truskawkami i bitą śmietaną

Brownie (z olejem rzepakowym) w pucharkach z truskawkami i bitą śmietaną

Przepis na : deser

Pomysł na pięknie prezentujący się i pyszny w smaku deser walentynkowy :) Minimum pracy, maksimum przyjemności. Wilgotne, zakalcowate brownie połamane na kuszące kawałki, podawane z niesłodką ubitą śmietanką i soczystymi truskawkami. Samo ciasto jest idealnie słodkie, z chrupiącą skórką i wilgotnym wnętrzem, a jego przygotowanie trwa dosłownie kilka minut, olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega - 3, dlatego dodałam go do ciasta zamiast masła, moim zdaniem wyszło zdrowiej i nieco lżej :) Bardzo pol... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowa cukiernia Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.