Wątróbka drobiowa z anchois i kaparami

Wątróbka drobiowa z anchois i kaparami

Wątróbka drobiowa z anchois i kaparami

 Wiem, że nie każdy lubi wątróbkę - i nie mam zamiaru na siłę do niej przekonywać. Jednak nie ma co ukrywać, że ten sposób podania wątróbki różni się znacznie od babcinych dań :) Więc jeżeli macie ochotę spróbować czegoś nowego - to polecam ! Składniki: 250g wątróbki drobiowej 1 średnia czerwona cebula 1 średnia biała cebula 50 g anchois z kaparami ok. 10 małych kaparów z zalewy (np. z LIDLa)  4 łyżki oleju świeży koperek  ząbek czosnku pieprz, sól dla smaku Jak przygotować: Obie cebule pokroić... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu dlaSmaQ

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.