RABARBAR pod ORZECHOWĄ KRUSZONKĄ z IMBIREM
RABARBAR pod ORZECHOWĄ KRUSZONKĄ z IMBIREM
Przepis na : śniadanie
Zainspirowana zapiekanką podpatrzoną u Gordona Ramsaya przedstawiam Wam dziś fantastyczny deser, bądź też jeśli wolicie śniadanie na słodko. Rabarbar zapiekany z marynowanym imbirem pod kruszonką z orzechów laskowych zaskoczy Wasze podniebienia i sprawi, że odkryjecie nowy wymiar kwaśnych, różowych łodyg. W składzie są też moje ukochane śniadaniowo płatki owsiane. Zobaczcie sami i koniecznie wypróbujcie! RABARBAR pod ORZECHOWĄ KRUSZONKĄ z IMBIREM Składniki na 6 porcji : 1 kg różowego/czerwonego rabarbaru 50g cukru wanili... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Dietolog
Autor
Dietolog
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
śniadania, imbir, orzechy, płatki owsiane, mielone, zapiekanka, zapiekanki, desery, deser, masło orzechowe
Inne przepisy z Dietolog
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję