Pizzeriny z cukinii i bakłażana dla diabetyka
Pizzeriny z cukinii i bakłażana dla diabetyka
Włoskie dania w kuchni diabetyka? Czemu nie? Proponuję pizzeriny na bakłażanie i cukinii zamiast ciężkiej pizzy, po której naprawdę ciężko opanować glikemię. Wiecie, że lubię kuchnię włoską. Często się nią inspiruję, jednak zawsze pojawia się jeden problem – ciasto. Pizze, pizzeriny, makarony, pasta, lazania – wszystkie te dania są przepyszne, ale ciężkie i poprzez wszechobecne ciasto zawierają sporo węglowodanów. Połączenie drożdżowego ciasta z białej mąki z tłustymi dodatkami może być trudne do przet... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Dietolog
Autor
Dietolog
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cukinia, ciasto, tarta, makaron, ciasto na pizze, lasagne, ciasto drożdżowe, pasta, drożdżowe, spaghetti, dieta, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia
Inne przepisy z Dietolog
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję