Link do filmu z przepisem Składniki: 450g mąki orkiszowej typ 630 (można zamienić na pszenną chlebową typ 650) 400ml ciepłej wody o temperaturze ok.37 stopni 25g drożdży 1 łyżeczka cukru 1 łyżeczka soli 20ml octu opcjonalnie ziarna do posypania po chlebie Przygotowanie: Drożdże wkładamy do miski, wsypujemy cukier, wlewamy troszkę wody i mieszamy do rozpuszczenia drożdży. Następnie wlewamy resztę wody, wsypujemy mąkę, sól i mieszamy aż wszystkie składniki się połączą. Na końcu wlewamy ocet i dokła...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.