Żurawina do mięsa

Żurawina do mięsa

Żurawina do mięsa Przepis na żurawinę do mięs, serów, pasztetów i innych wędlin. Żurawina do mięsa jak zrobić aby była nie za kwaśna i jednocześnie nie za słodka? Przepis na konfiturę z żurawiny do podania na ciepło jak i na zimno. Klasyczne pasztet drobiowy czy wieprzowy, pieczona karkówka czy inne domowe wyroby podane z pysznym sosem z żurawiny będą smakować jeszcze lepiej. Jaka żurawina na sos? Żurawina świeża, suszona, a może mrożona? Sos żurawinowy wegetariański, także sos bez majonezu dla osób liczących...

Czytaj dalej na blogu Dieta moja pasja

Autor

Elżbieta DziurkowskaElżbieta Dziurkowska

Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasztet, karkówka pieczona, pieczona karkówka, karkówka, kurczak, kaczki, fit, indyk, dania mięsne, pasztet wieprzowy

Inne przepisy z Dieta moja pasja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.