Zrazy wieprzowe w sosie własnym Soczyste zrazy wieprzowe z mięsa mielonego w sosie własnym. Jak zrobić zrazy wieprzowe w sosie? Najpierw trzeba wybrać z jakiego mięsa zrobić zrazy, czy to będą zrazy wołowe, wieprzowe a może jeszcze inne? Zrazy mogą być ze schabu, z szynki, karkówki i każdego innego mięsa. Dziś będą to zrazy z mięsa mielonego z pieczarkami w sosie własnym. Mięso mielone to nie tylko tradycyjne kotlety jak u Mamy czy u Babci, to przeróżne roladki z mięsa mielonego, zapiekanki i kotlety. Zr...
Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.