
Papryka marynowana Lubisz chrupiącą paprykę marynowaną? Chrupiąca, lekko kwaśna papryka konserwowa w słoikach na zimę. Papryka marynowana z olejem w delikatnej zalewie z octem. Kolorowa papryka marynowana w occie. To prosty i sprawdzony przepis na paprykę marynowaną Babci. Papryczki są lekko kwaśne, chrupiące i znakomicie nadają się do sałatek i do dań mięsnych. Papryka marynowana w occie, jak zrobić? Papryka konserwowa Jak się robi paprykę konserwową? Co to jest konserwacja żywności? Czy papryka konserwowa ... czytaj dalej...

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.