Przepis na : obiad
Mimo późnej jesieni i pierwszych opadów śniegu, śliwki są jeszcze dostępne. A nawet jak nie mamy świeżych, śmiało można sięgnąć po te mrożone lub z kompotu. Czasem jest tak, że tych z kompotu nie ma kto zjeść, wtedy można je wykorzystać. Potrawa banalnie prosta, a smak jaki uzyskamy jest rewelacyjny. 😊 Przepis na naleśniki ----> TU Oraz: kilogram śliwek łyżeczka masła 3 goździki szczypta imbiru szczypta soli miód do smaku szklanka śmietany 30% łyżeczka cukry waniliowego&... czytaj dalej...
Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.