Mortadela z patelni

Mortadela z patelni

Mortadela z patelni

Przepis na : kolacja

Smażona mortadela bez panierki Dzisiaj smażona mortadela z serem , czyli mortadela z patelni bez panierki. Jak zrobić mortadelę do obiadu? Do najpopularniejszych należą dwa warianty, mortadela w panierce i bez panierki. Dziś opowiem jak zrobić smażoną mortadelę z serem i pomidorami. Prawdziwa mortadela to wysokiej jakości, droga i smaczna wędlina na którą nie każdego stać. Oryginalna włoska mortadela to około 10 – 15 zł za 100 g kiełbasy. Nasza polska mortadela jest dużo tańsza i nie zawsze dorównuje w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dieta moja pasja

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Autor

Elżbieta DziurkowskaElżbieta Dziurkowska

Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kotlety, obiad, kiełbasa, chleb

Inne przepisy z Dieta moja pasja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.