
Dżem z czerwonej porzeczki na zimno Dżem z czerwonej porzeczki bogactwo witamin. Co można zrobić z czerwonej porzeczki? Kompoty, powidła, dżemy na ciepło jak i na zimno, oraz to co się przyda cały rok konfitura do mięs. Na co są dobre czerwone porzeczki? Porzeczka to jedno z najbogatszych źródeł witaminy C. Aby zrobić dżem z czerwonej porzeczki z dużą dawką witamin, nie można go pasteryzować. Dżem z czerwonej porzeczki na zimno to tylko 2 składniki i najlepiej go zamrozić. Co zrobić z czerwonej porzeczki na... czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...
To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.