Koperkowe kotlety drobiowe Prawdziwa uczta dla podniebienia, drobiowe kotlety siekane z serem i majonezem lub bez, jak kto lubi. Moim zdaniem kotlety szarpane z serem są już wystarczająco tłuste, ale kto chce może dodać i majonez. Kotleciki drobiowe z piekarnika lub z patelni. I jeden i drugi sposób przygotowania się sprawdza. Drobiowe kotlety siekane Co dodać do kotletów siekanych? Czy będą to kotlety z piersi kurczaka, jak i kotlety z indyka dodatki mogą być te same. Są fani papryki, pieczarek, korniszona, a ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.