Zupa pieczarkowa (pieczarki smażone)

Zupa pieczarkowa (pieczarki smażone)

Zupa pieczarkowa (pieczarki smażone)

https://www.facebook.com/Di.gotuje     http://digotuje.blogspot.com   Zupa jest pyszna i niezwykle aromatyczna. Można ją zabielić śmietaną lub dodać serek topiony. Wszystko zależy od naszego gustu i w obu przypadkach smakuje rewelacyjnie. 30-40 dag pieczarek 1 duża cebula 5 średnich ziemniaków 1 duża marchew 1 pietruszka kawałek selera 6 cm pora 3 czubate łyżki śmietany 18% / 100g serka topionego 2 listki laurowe 2-3 łyżki masła natka pietruszki prażona cebulka (opcjonalnie) sól, pieprz  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.