Pieczony burak z pastą budwigową, czyli z twarogiem i olejem lnianym

Pieczony burak z pastą budwigową, czyli z twarogiem i olejem lnianym

Pieczony burak z pastą budwigową, czyli z twarogiem i olejem lnianym

Pieczony burak z pastą budwigową, czyli z twarogiem i olejem lnianym to idealna przekąska lub zdrowy posiłek, który dodatkowo wygląda bardzo zachęcająco. Takiego buraka możecie nawet podać jako przystawkę na rodzinnej imprezie. O paście budwigowej wspominałam Wam już kilka lat temu - klik , więc tylko dla przypomnienia wspomnę, że jest ona najpopularniejsza w diecie jej autorki - Johanny Budwig. Zerknijcie na ten wpis, bo znajdziecie tam istotne wskazówki do przygotowania pasty! Samej diety nigdy nie stosowa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.