Przepis na : obiad
Już Wam pisałam, że uwielbiam domowe pieczenie z mięsa mielonego, więc często je przyrządzam z różnymi dodatkami. (Tu możecie zerknąć na kilka przykładów - klik .) Tym razem chciałabym zaprezentować prostą, efektowną i co najważniejsze - bardzo smaczną pieczeń przekładaną warstwą żółtego sera. To doskonała propozycja na ciepło do obiadu lub na zimno do pieczywa. Obie wersje są pyszne, choć mnie najbardziej kusi ciągnący się ser. Polecam na co dzień i od święta! (Forma o wymiar... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...