Pieczarki nadziewane mięsem mielonym (panierowane)

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym (panierowane)

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym (panierowane)

Przepis na : obiad

https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com   Tak przygotowane pieczarki są świetną alternatywą dla kotletów mielonych. Idealnie nadadzą się na obiad lub jako samodzielna przekąska, np. z ulubionym sosem.     500g pieczarek (czym większe - tym lepsze) Farsz:     250-300g mięsa mielonego 1 jajko 1 cebula (mała)   1-2 ząbki czosnku majeranek sól, pieprz Panierka: mąka pszenna 1 jajko bułka tarta  Dodatkowo: olej do smażenia Opcjonalnie: ulubiony sos (u... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Autor

Di gotujeDi gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, tarta, pieczarki, sosy, mięso mielone, mięso, bułki, przekąska, przekąski, obiad, grzyby, kotlety mielone, kotlety, kotlet, pieczarki w sosie, przystawki, mielone pieczarki, bułka pszenna, pieczarki przekąska, jajka z farszem, kotlet mielony z pieczarkami, pieczarki do obiadu, mięso na obiad, sos z grzybów

Inne przepisy z Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.