Ze względu na córkę zawsze staram się mieć w zamrażarce jakieś mrożone owoce. To tak awaryjnie, aby dodać jej do ciepłej owsianki lub innych płatków. W sezonie nazbierałam trochę truskawek oraz dodatkowo przygotowałam owocowe kostki i serduszka. To prosty patent, który Natalia od razu polubiła podjadajac jak lody. Zazwyczaj tak zamrożone owoce dodaję je do ciepłych płatków, wody, a nawet do jogurtu. Oprócz smaku sprawiają, że posiłek wygląda bardziej atrakcyjnie i kusi nawet niejadków. Na zdjęciach widnieją zamro... czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...