Kurczak mocno rumiany z nutą czosnku i bazylii

Kurczak mocno rumiany z nutą czosnku i bazylii

Kurczak mocno rumiany z nutą czosnku i bazylii

Przepis na : obiad

https://www.facebook.com/Di.gotuje     http://digotuje.blogspot.com   Przepis autorski (mój).   Takiego kurczaka przygotowuję się niezwykle szybko, a efekt jest bardzo smakowity. Rumiana skórka i kuszący aromat - sprawiają, że nie można mu się oprzeć. Mięso jest miękkie soczyste i idealnie połączone smakowo. 1 kg ćwiartek z kurczaka (mogą być dowolne części) 3-4 ząbki czosnku 2 gałązki świeżej bazylii przyprawa do kurczaka, sól Dodatkowo: 3 łyżki oliwy 300-500 ml mleka Kurczaka umyć, os... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.