Kokosowa Princessa Zebra (z kremem budyniowym straciatella)

Kokosowa Princessa Zebra (z kremem budyniowym straciatella)

Kokosowa Princessa Zebra (z kremem budyniowym straciatella)

 Inspiracja z blogu: Zjem to! (Jednak troszkę u siebie pozmieniałam.) Na swoje imieniny planowałam zrobić szybkie ciasto typu Rafaello.  Już o dawna noszę się z takim zamiarem, ale tym razem także nie wyszło... Jednak nie żałuję, bo Kokosowa Princessa Zebra okazała się istnym hitem! Wyszła reeewelacyjna i już podczas przygotowań żałowałam, że zrobiłam tak mało kremu. Z chęcią wyjadłabym cały. Ciasto łączy w sobie wszystko to co lubię, a mianowicie: kokos, nutę białej czekolady i krem budyniowo-maśl... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.