Ciastka czekoladowo-kokosowe z białą czekoladą

Ciastka czekoladowo-kokosowe z białą czekoladą

Ciastka czekoladowo-kokosowe z białą czekoladą

Przepis autorski (mój). Ciasteczka smakują rewelacyjnie i już podczas pieczenia kuszą swoim przyjemnym zapachem. Są chrupiące z zewnątrz i delikatnie miękkie w środku. Ledwo udało mi się schować na następny dzień i przyznam, że były jeszcze smaczniejsze niż w dniu pieczenia - takie bardziej kruche. Ich słodycz możecie regulować za pomocą cukru i białej czekolady. Moje ciastka były dość słodkie i użyłam cukru kokosowego, który charakteryzuje się m.in. niskim IG. Spróbujecie? (19-20 sztuk) 150g masła/margaryny (p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.