Niedawno wróciłam z gór, oczywiście z oscypkiem :) Nie mogłam więc nie wykorzystać go w ciekawy sposób, a zarazem mega prosty. Oscypek rozpuszczony na rumianych pieczonych grulach (ziemniaczkach) to niebo w gębie! :) Składniki (4 porcje): 1 kg ziemniaków 3 łyżki oliwy z oliwek 3 ząbki czosnku (w łupinkach) 150 g oscypka 1 płaska łyżeczka suszonego rozmarynu sól, pieprz 2 łyżki posiekanego szczypiorku Do podania: ulubiona sałata pomidorki koktajlowe ogórek świeży papryka sos np. czosnkowy Ziemniaki myje... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...