Dziś przychodzę z przepisem na francuski ratatuj, ale taki po mojemu. Przyrządziłam go w formie zapiekanki razem z serem com té, z duża ilością masełka o smaku czosnku i tymianku. Taką zapiekankę podać możesz na kolację z chrupiącym pieczywem lun jako dodatek warzywny do obiadu :) Składniki (4 porcje): 5 mniejszych pomidorów malinowych 2 małe cukinie 1 mniejszy bakłażan 2 małe czerwone cebule 100 g. sera com té 70 g. masła 2 ząbki czosnku w łupince 4 gałązki tymianku + 1 łyżka listków tymianku 50 ml. oliwy z oliwe... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...