Scroll down for recipe in English. Składniki: (tortownica o średnicy 20 cm.) 600 g. mleka 100 g. czekolady mlecznej 70 g. czekolady gorzkiej 50 g. kaszy manny 150 g. groszku ptysiowego 2 łyżki masła orzechowego 1 łyżka pasty sezamowej tahini 1 niepełna łyżeczka olejku migdałowego Wierzch: 40 g. groszku ptysiowego 130 g. śmietanki 30% 1 łyżeczka miodu 100 g. czekolady mlecznej 60 g. czekolady gorzkiej Mleko zagotuj, wsyp kaszę mannę i często mieszając gotuj przez 2 minuty. Zmniejsz moc palnika na minimum. Dodaj... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...