Te pikantne ekstra chrupiące boczniaki to prawdziwe złoto. Raz spróbujecie i przepadniecie! :) Z dodatkami można oczywiście kombinować i dodać to, co się lubi, zamienić marchewkę na paprykę, groszek cukrowy na edamame itp. Składniki (3 porcje): 250 g boczniaków 2 łyżeczki przyprawy fajita Casa de Mexico 1 jajko 3 łyżki sosu sojowego 3 łyżki wody 1,5 łyżki mąki pszennej 180 g ryżu do sushi 1 marchewka 150 g groszku cukrowego 1,5 szkl panierki panko olej do smażenia Na salsę: kilka papryczek pepperoni Casa de Mexico... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...