Gulasz z indyka

Gulasz z indyka

Przepis na : obiad

Gulasz to danie jednogarnkowe, które ma wiele wersji. Może on być wieprzowy, drobiowy lub wołowy. U mnie tym razem jest gulasz z indyka. Ja do przygotowania tego dania wykorzystałam filet z piersi indyka, ale może to być również mięso z udźca. Pozostałe składniki to marchew, czerwona i żółta papryka, cebula, czosnek i pomidory suszone w oleju. Gulasz z indyka to idealne danie na sezon jesienno-zimowy. Można go podawać z pieczywem, kaszą lub ryżem. Mój gulasz z indyka jest łagodny w smaku, ale można ten smak po...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję