Łosoś zapiekany z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Łosoś zapiekany z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Łosoś zapiekany z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Składniki: 4 kawałki filetu z łososia 4 łyżki tartej mozzarelli kilka pomidorków koktajlowych przyprawa do ryb olej do smażenia 2 łyżki soku z cytryny Rybę skropić sokiem z cytryny i przyprawić mieszanką ziół do ryb. Odstawić do lodówki na pół godziny. Następnie zrumienić kawałki ryby skórą do dołu. Rybę przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Posypać wierzch tartą mozzarellą. Na wierzchu ułożyć połówki pomidorków koktajlowych. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czerwień i błękit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.