Wiosenne jajka faszerowane

Wiosenne jajka faszerowane

Wiosenne jajka faszerowane

Przepis na : śniadanie

Składniki 4 jajka 3 rzodkiewki garść rzeżuchy 4 pomidorki koktajlowe 1/2 łyżki majonezu sól, pieprz Sposób przygotowania przepisu: Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przekroić na pół. Żółtka wyjąć … Czytaj dalej Wiosenne jajka faszerowane czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu czarrna od kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Autor

CzarrnaOdKuchniCzarrnaOdKuchni

Pracuję i zajmuję się domem. Zamiłowanie do gotowania i pieczenie odziedziczyłam w genach po Mamie. Jednak to, co najbardziej lubię robić w kuchni to wszelkiego rodzaju słodkości.
Poza tym mam kota, balkon pełen kaktusów i kolekcję kryminałów :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jajka faszerowane , śniadania, przystawki, wielkanoc

Inne przepisy z czarrna od kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.