Młoda kapusta z koperkiem, bez zasmażki
Młoda kapusta z koperkiem, bez zasmażki
W końcu udało mi się spisać dokładnie jak robię moją młodą kapustkę z koperkiem, bez mięsa. Może być ona dla Was bazą do dodania podsmażonych skwarek, kiełbaski czy innego rodzaju mięsa. Ja lubię taką postną – z dużą ilością koperku. Składniki: – 2 główki młodej kapusty – duży pęczek koperku – 1,5 łyżki masła – 3-4 łyżki soku z cytryny – 1,5-2 łyżki płaskie cukru – 0,5-3/4 szklanki wody – sól, pieprz Kapustę kroimy na 4 części, następnie myjemy pod wodą i kro... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu CookYourself
Autor
Karolina2018
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, mięso
Inne przepisy z CookYourself
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję