Beszamel - przepis podstawowy

Beszamel - przepis podstawowy

Beszamel - przepis podstawowy

Zawsze miałam z nim problem. Raz wychodził cudownie, raz wychodził za gęsty, a raz za rzadki. Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na beszamel idealny, który może być bazą do np. sosu serowego! Ważne jest, aby do przygotowania beszamelu wykorzystać biały pieprz. To właśnie on powoduje, że beszamel wychodzi idealny. Poniżej znajdziecie sposób przygotowania na dwa sposoby - dla posiadaczy Tefal Companion oraz tradycyjny. Składniki: - 1 szklanka mleka - 2 łyżki masła - 2 łyżki mąki - 1 łyżeczka soku z cytryny... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu CookYourself

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję