Kto powiedział, że bez mięsa nie może być pysznie?

Kto powiedział, że bez mięsa nie może być pysznie?

Kto powiedział, że bez mięsa nie może być pysznie?

Przepis na : obiad

Nie wiem, jak najlepiej nazwać to danie — może po prostu „zapiekanka z oberżyny”? Co o tym sądzicie? Bardzo lubię oberżynę! A jeśli ktoś z Was nie znał tej nazwy, to już wie — oberżyna i bakłażan to dokładnie to samo warzywo. Dwa słowa, jedno pyszne danie. Klasyczna zapiekanka z oberżyny – prosty sposób na efektowny obiad, bez mięsa i bez nudy Przyznam, że to danie jest dosyć pracochłonne. Mimo wszystko naprawdę warto poświęcić czas, żeby je przygotować. Na pewno nie będzie to moje cotygodniowe zadanie, ale wiem... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.