Włoska uczta- Coperture della pasta ripieni di tacchino.

Włoska uczta- Coperture della pasta ripieni di tacchino.

Włoska uczta- Coperture della pasta ripieni di tacchino.

Przepis na : obiad

Jak już wcześniej pisałam, stałam się posiadaczką wspaniałych włoskich produktów, które w prezencie przywiózł mi mój tao ze swojej podróży po Toskanii. Tak więc w najbliższym czasie na mym stole i na blogu  będą gościć dania włoskie.  Składniki (wymieszać razem z mięsem): 1 kg mięsa mielonego z indyka 1 łyżka condimento per pasta alla pizzaiola- origano, pomodoro, paprika, sale 1 łyżka condimento per pasta alla tartufata- cipolla, sale, prezzemolo, fungi porcini, olive, farina di riso 1 jajko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ClauditteMissCooking

Autor

Klaudia Leszczyńska-WachnikKlaudia Leszczyńska-Wachnik

Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, suszone pomidory, pasta, pasty, tarta, makarony, makaron, mielone, mięso mielone, pulpeciki, indyk, dania mięsne, mięsa pieczone, makaron na obiad, obiad, obiad z makaronem, dania z makaronem, makaron z serem, makaron z patelni, makaron smażony, drugie danie, jajka faszerowane , smażony ser, pieczeń z mięsa mielonego, szybki obiad, obiad na szybko

Inne przepisy z ClauditteMissCooking

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.