Składniki: Ciasto: 6 jajek 3/4 szklanki cukru 1 łyżeczka cukru cytrynowego 3 szklanki mąki pszennej 1,5 łyżki proszku do pieczenia 250 g margaryny 400 g jogurtu naturalnego 1 olejek spirytusowy cytrynowy Kruszonka cytrynowa: 100 mąki pszennej 100 g cukru 1 łyżeczka cukru cytrynowego otarta skórka z 1 cytryny Dodatkowo: 1 kg winogrona bez pestkowego Przygotowanie: Winogron - oczyszczamy, płuczemy i dokładnie osuszamy. Kruszonka cytrynowa - do miski wsypać mąkę, cukier i cukier cytrynowy. Następnie dodać pokrojoną... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.