Jutro 12 kwietnia Dzień Czekolady proponuję w ten wyjątkowy dzień zrobić te przepyszne praliny. Składniki: 6 cukierków galaretek dowolnego smaku 300 g czekolady gorzkiej Przygotowanie: Około 50 g czekoladę połamać na kostki i rozpuścić w kąpieli wodnej. Następnie za pomocą pędzelka dokładnie rozprowadzić w każdym zakamarku silikonowej formy (można użyć foremek do lodu). Odstawić w chłodne miejsce lub do zamrażarki, by czekolada zastygła. W miedzy czasie galaretkę pokroić w bardzo drobną kostkę. Gdy za... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.