Składniki : 5 jajek 0,5 szklanki cukru + 2 łyżki 250 g margaryny 2 szklanki mąki pszennej 1 łyżka proszku do pieczenia 2 łyżki kakao 2 opakowania budyni malinowych bez cukru 750 ml mleka 6 - 8 kostek czekolady gorzkiej Przygotowanie: Budyń malinowy - 2 opakowania budyni rozpuścić w szklance zimnego mleka, pozostałe mleko zagotować i wlać rozpuszczony budyń, dodać 2 łyżki cukru. Gotować do zgęstnienia cały czas mieszając. Budyń odstawić do lekkiego przestudzenia. Budyń ma być ciepły. Ciasto - margarynę rozpuśc... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.