Składniki: Ciasto: 6 jajek 3/4 szklanki cukru 250 g margaryny 190 g jogurtu naturalnego 400 g mąki pszennej 1 opakowanie budyniu śmietankowego (40g) 1 łyżka proszku do pieczenia Kruszonka: 0,5 szklanki mąki pszennej 50 g margaryny 1/4 szklanki cukru 1 łyżka cynamonu Dodatkowo: 5 sztuk gruszek Przygotowanie: Gruszki - obrać i oczyścić z gniazd nasiennych. 3 gruszki pokroić w średnią kostkę, zaś 2 pozostałe w plastry. Kruszonka cynamonowa - do miski wsypać mąkę, cukier i cynamon - wymieszać. Następ... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.