Składniki: 5 jajek 3/4 szklanki cukru 1 łyżka cukru kokosowego 150 g jogurtu kokosowo migdałowego 1,5 szklanki wiórków kokosowych 2 szklanki mąki pszennej 1 łyżka proszku do pieczenia 250 g margaryny 300 g borówki amerykańskiej Dodatkowo: żółte wiórki kokosowe do posypania ciasta ok. 50 g gorzkiej czekolady Przygotowanie: Borówkę amerykańską dokładnie wypłukać pod bieżącą zimną wodą i odcedzić.. Margarynę rozpuścić i odstawić do przestudzenia. Mąkę pszenną z proszkiem do pieczenia ...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.