Tymiankowe puree z patatów i pietruszki

Tymiankowe puree z patatów i pietruszki

Tymiankowe puree z patatów i pietruszki

Fantastyczny dodatek do II Dań . Słodkość patatów przełamana smakiem korzenia pietruszki. Nutka tymianku dodaje smaku . Jeszcze tylko odrobina masła, soku i skórki  z cytryny  , szczypta soli i już nic więcej nie potrzeba. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 13 marca 2014 19:34:30

świetny pomysł:)

Anna Andzia, 14 marca 2014 14:58:35

Witaj, nominuję Twój Blog do Liebster Blog Award. Życzę miłej zabawy :) Szczegóły na:http://kulinariat.blogspot.com

kulinariat.blogspot.com, 14 marca 2014 14:59:07

Witaj, nominuję Twój Blog do Liebster Blog Award. Życzę miłej zabawy :) Szczegóły na:http://kulinariat.blogspot.com