Tymiankowe puree z patatów i pietruszki
Tymiankowe puree z patatów i pietruszki
Fantastyczny dodatek do II Dań . Słodkość patatów przełamana smakiem korzenia pietruszki. Nutka tymianku dodaje smaku . Jeszcze tylko odrobina masła, soku i skórki z cytryny , szczypta soli i już nic więcej nie potrzeba.
Czytaj więcej » czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni
Autor
Buniabajewkuchni
Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
puree, pietruszka, sok, cytryna
Inne przepisy z Buniabaje w kuchni
Dodaj komentarz
Anna Andzia,
14 marca 2014 14:58:35Witaj, nominuję Twój Blog do Liebster Blog Award. Życzę miłej zabawy :) Szczegóły na:http://kulinariat.blogspot.com
kulinariat.blogspot.com,
14 marca 2014 14:59:07Witaj, nominuję Twój Blog do Liebster Blog Award. Życzę miłej zabawy :) Szczegóły na:http://kulinariat.blogspot.com
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję