Tymiankowe puree z patatów i pietruszki

Tymiankowe puree z patatów i pietruszki

Tymiankowe puree z patatów i pietruszki

Fantastyczny dodatek do II Dań . Słodkość patatów przełamana smakiem korzenia pietruszki. Nutka tymianku dodaje smaku . Jeszcze tylko odrobina masła, soku i skórki  z cytryny  , szczypta soli i już nic więcej nie potrzeba. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 13 marca 2014 19:34:30

świetny pomysł:)

Anna Andzia, 14 marca 2014 14:58:35

Witaj, nominuję Twój Blog do Liebster Blog Award. Życzę miłej zabawy :) Szczegóły na:http://kulinariat.blogspot.com

kulinariat.blogspot.com, 14 marca 2014 14:59:07

Witaj, nominuję Twój Blog do Liebster Blog Award. Życzę miłej zabawy :) Szczegóły na:http://kulinariat.blogspot.com

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję