Krokiety z pasztetem i cebulką

Krokiety z pasztetem i cebulką

Krokiety z pasztetem i cebulką

Przepis bierze udział w Konkursie "Smakowita Pajda to kulinarna frajda!" zorganizowanym na blogu Majanowe pieczenie - sponsorem konkursu jest ZT Kruszwica S.A. Zostało mi kawałek zamrożonego świątecznego pasztetu. Postanowiłam zrobić prościutkie krokiety. Farsz to po prostu przesmażona z pasztetem  cebulka. Doprawiony szczodrze majerankiem i tymiankiem. Smakowita Pajda zaskoczyła mnie tym , że wpływa korzystnie na zmianę smaku przygotowywanej na niej potrawy. Czytaj więcej »... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 3 lutego 2014 23:02:23

pyszny pomysł, lubię bardzo krokiety:)