Koktajl arbuzowo-kokosowy z sumakiem

Koktajl arbuzowo-kokosowy z sumakiem

Koktajl arbuzowo-kokosowy z sumakiem

Fascynuje mnie kolor arbuzów ( tzn. miąższu). Od czerwieni do delikatnego różu. Soczysty , słodkawy ( dla mnie czasem nawet za bardzo) doskonale nadaje się na koktajl. Wystarczy usunąć z miąższu pestki i zmiksować - doprawić , czasem połączyć z innymi dodatkami i koniecznie mocno schłodzić . Czas: 5 minut + chłodzenie Składniki: plaster arbuza ( po odcięciu skóry ok. 3/4 szklanki miąższu)- zimnego schłodzonego mocno 1/2 szklanki mleka kokosowego 1/3 szklanki wody mineralnej gazowanej 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Karmel-itka., 29 kwietnia 2014 18:40:42

pomysł bombowy!