Ciasto na zimno, składające się z warstwy waniliowej, czekoladowej oraz galaretki. W smaku przypomina ptasie mleczko. 4 jajka 250 g masła roślinnego 1,5 szklanki cukru 1 opakowanie cukru waniliowego (15 g) 0,5 litra mleka 3 łyżki żelatyny 2 czubate łyżeczki kakao galaretka owocowa truskawki, brzoskwinie lub maliny na wierzch Mleko wymieszać z żelatyną. Podgrzewać na małym ogniu i co jakiś czas delikatnie mieszać do momentu całkowitego rozpuszczenia żelatyny (nie zagotowywać). Pozostawić do ostygnięcia. Biał... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...