Kopytkowe caprese -obiad w stylu polsko-włoskim

Kopytkowe caprese -obiad w stylu polsko-włoskim

Kopytkowe caprese -obiad w stylu polsko-włoskim

Przepis na : obiad

Obiad w stylu polsko-włoskim: smażone kopytka (nasz odpowiednik włoskich kluseczek gnocchi), z pomidorkami, mozzarellą firmy Galbani i bazylią. Prosto,smacznie, kolorowo i wakacyjnie. KOPYTKOWE CAPRESE Składniki: kopytka: 1 jajko 500 g ugotowanych ziemniaków ok.100 g mąki (może być potrzebne więcej w zależności od rodzaju ziemniaków) szczypta soli oliwa do smażenia dodatki: 1 opakowanie sera mozzarella Galbani 8-10 pomidorów koktajlowych garść świeżej bazylii sól do smaku pieprz do smaku Przygotowanie: kopyt... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon appetit mon amie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.