Pierś z Kurczaka w Tymiankowo - Cytrynowej Glazurze
Pierś z Kurczaka w Tymiankowo - Cytrynowej Glazurze
Przepis na : obiad
Ten przepis siedział na blogu od 2013 roku. Jeden z pierwszych jaki ukazał się na blogu, zdjęcia były tak koszmarne, dlatego postanowiłam zrobić aktualizację zarówno tekstu jak i zdjęć. Źródło przepisu było Kwestia Smaku. Jeśli chodzi o pierś, wychodzi soczysta i taka lekka w smaku. Nie ukrywam, że piekłam ją już setki razy i zawsze wychodzi idealnie. Piekę ją przeważnie w ceramicznym naczyniu, a kiedyś piekłam na jednorazowych tackach do grilla, dlaczego? Pierwszy raz piekłam w teflonowej blaszce i po kilkugodzinny... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje
Autor
BlondynkaGotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
piersi, mięso, marynaty, pierś, frytki, ser feta, feta, kurczak, sałatka, sałatki, marchewka, mięsa pieczone, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, sosy, sałata lodowa, ogórki, ziemniaki, sałata, grill, obiad, pieczone ziemniaki, kurczak w miodzie, sałatka z marchewką, sałatka z marchewki, pierś w marynacie, kurczak pieczony, kurczak z serem, sałatka z sałatą lodową, pieczone ziemniaki z czosnkiem
Inne przepisy z Blondynka Gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję