Przepis na : obiad
Zbójnicka wołowina w pysznym sosie Bogaty i aromatyczny gulasz wołowy. Kawałki soczystej wołowiny, które rozpływają się w ustach, otulone gęstym, ciemnym sosem, z pysznymi dodatkami, które dodają potrawie niepowtarzalnego smaku i aromatu. Danie podane z ziemniakami, kaszą gryczaną lub świeżym pieczywem stanowi sycący i niezwykle smaczny posiłek. Składniki: ok 60 dkg wołowiny gulaszowej ok 10dkg boczku wędzonego 1 cebula 2 ząbki czosnku ok 10 dkg pieczarek 1 szklanka czerwonego wina (wytrawnego lub ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...