Roladki mielone z pysznym nadzieniem śmietankowo-pieczarkowym Roladki mielone z pysznym nadzieniem śmietankowo-pieczarkowym to danie o bogatym smaku i aromacie, które zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia. Idealna potrawa zarówno na codzienny, jak i świąteczny obiad albo kolację. Soczyste mięso, aromatyczny farsz i kremowy sos tworzą harmonijną całość, które z pewnością przypadnie Ci do gustu. Składniki: ok 600g mięsa mielonego (u mnie wieprzowo-wołowe) 1 jajko 2 łyżki bułki tarte... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...