Rolada schabowa

Rolada schabowa

Rolada schabowa

Rolada schabowa Pyszna i kolorowa pieczeń schabowa faszerowana wędzonym boczkiem i warzywami. Wspaniale smakuje zarówno na ciepło, jak i jako zimna przekąska. Polecam!     Składniki: ok 1,5 kg schabu bez kości 20 dkg boczku wędzonego 1 cebula 3 ogórki kiszone pół papryki (użyłam żółtej i czerwonej) 2 łyżki musztardy Przyprawy: sól, pieprz, majeranek       *** Schab przekrawamy w poprzek – nie rozcinamy do końca – tak aby po rozłożeniu powstał duży płat mięsa *** *** Następnie mięso rozbi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Autor

Blogzapetytem

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

schab, roladki, boczek, mięso, ogórki, schabowe, przekąski, przekąska, kanapki, ogórki kiszone, obiad, ciasto, sałatki, sałatka, przystawki, dania mięsne, pieczony boczek, mięsa pieczone, przekąski na ciepło, sałatka imprezowa, bez pieczenia, sałatka do obiadu, ciasto na zimno, papryka faszerowana, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia

Inne przepisy z Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.