Patison (lub cukinia) w słonecznej panierce

Patison (lub cukinia) w słonecznej panierce

Patison (lub cukinia) w słonecznej panierce

Patison (lub cukinia) w słonecznej panierce Pyszna sezonowa przekąska. Rewelacyjne letnie danie, proste i bardzo smaczne!     Składniki: 1 młody patison (lub cukinia) 1 jajko pół szklanki bułki tartej 2 łyżki jasnego sezamu 2 łyżki czarnego sezamu sól, pieprz olej do smażenia       *** Patisona (lub cukinię) kroimy w cienkie plastry, przekładamy do miski i oprószamy solą oraz pieprzem *** *** Do drugiej miski wsypujemy bułkę tartą oraz sezam, mieszamy *** *** Do kolejnej miski wbij... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję